fbpx

A Zabosfa KerTÉSZ Kft. a Fruit Logistica kiállításon 2020-ban

Idén második alkalommal vett részt a Zabosfai Kertész Kft. csapata a Fruit Logistica kiállításon Berlinben. A kiállításon való részvételről már tavalyi kitelepülésünk után döntöttünk. A 2020. február 5-7 között megrendezésre kerülő eseményen a kapcsolatépítés és az új partnerek megismerése került középpontba, emellett pedig a vevői igények magas színvonalú kielégítésére irányuló workshopokon és előadásokon is részt vettünk.

A Fruit Logistica a jelentősége

Ahogyan korábban is írtuk , a  Fruit Logistica a zöldség-gyümölcs ágazatban az egyik legjelentősebb kiállítás, amely minden évben Berlinben kerül megrendezésre. Habár a kiállításra február elején került sor, a koronavírus már ekkor beárnyékolta a programot, mivel az eseményre bejelentkezett közel száz kínai kiállító fele nem tudott megjelenni a rendezvényen, és más kiállítók sem tudtak részt venni az eseményen. Persze kiállítóból így sem volt hiány, hiszen több mint 90 ország, 3200 vállalkozása vett részt a Fruit Logistica 2020-on, a kiállítók pedig 90 százalékban külföldről érkeztek a német fővárosba.

Az idei kiállítás fő témája a fenntarthatóság, a minőségbiztosítás, a környezetvédelem és az igazságos árak elérése voltak. Ennek jegyében több kiállító is új, környezetbarát csomagolási technikákat mutatott be. Az Fruit Logistica 2020-on 14 ország, 81 új innovációját tekinthettük meg. A szakértők és szakmai látogatók mellett a média is megismerhette ezeket a fejlesztéseket, trendeket. Az idei kiállításon 20 start-up cég is megjelent, amelyek a digitalizáció szerepét mutatták be a gyümölcs-és zöldségkereskedelemben, amely számunkra is igen tanulságos volt.

A Zabosfa Kertész Kft. önálló standja

A Zabosfai Kertész Kft. nagykereskedelemért felelős csapata, idén már második alkalommal vett részt a kiállításon. A tavalyi tapasztalatok alapján úgy döntöttünk, hogy idén önálló standdal jelenünk meg. Delegációnk a kiállítás alatt folyamatosan azon dolgozott, hogy megismerje a következő év trendjeit, valamint új lehetőségeket, megoldásokat fedezzen fel, amellyel tovább javíthatja szolgáltatásaink színvonalát. 

Terveink a jövőre vonatkozóan

Idén megerősítést kaptunk arra vonatkozóan, hogy érdemes minden évben megjelenni a kiállításon. Nagyon örülünk, hogy saját standdal tudtuk képviseltetni magunkat, és bízunk benne, hogy a jövő évben is hasonló módon tudunk majd részt venni a Fruti Logistica-n. Addig is az idei tapasztalatokkal és kapcsolatokkal felvértezve szolgáljuk ki kedves partnereinket, valamint hűséges vásárlóinkat üzleteinkben, illetve reményeink szerint hamarosan elindíthatjuk házhozszállítási szolgáltatásunkat is, ezzel is új települések felé nyitva.