3+1 termék, amit eddig nem rendeltél online, pedig érdemes lenne

zabosfa-blog-marcius-online-rendeles

Az elmúlt évek egyik legnagyobb dilemmájává vált a kérdés: online rendelés vagy bolti bevásárlás? Az érvek és ellenérvek tárháza már-már végtelen, így ezt ebben a bejegyzésben nem fejtjük ki. Abba viszont érdemes belegondolni, hogy vajon tényleg a lehető legjobban használjuk ki a webáruházak nyújtotta lehetőségeket? Vagy olyan izgalmas termékeket is rejtenek a virtuális boltok polcai, amire előtte nem is gondoltunk volna?

Szeretjük az online rendelést

Az online rendelések valódi forradalmukat élik. A karácsonyi bevásárlástól egészen a hétvégi mozijegy lefoglalásáig mindent el tudunk intézni a kanapénk kényelmében. Bár a vacsorára szánt pizzát már évek óta interneten keresztül rendeljük, az élelmiszervásárlás ennél nem igazán került közelebb a digitális világhoz. A mai, változó és óvintézkedésekkel teli hétköznapjainknak azonban már egyre szervesebb részét képezik a webáruházban történő élelmiszervásárlások.

Egy friss kutatás szerint például a magyarok 54%-a intézi online az élelmiszervásárlást, és 74%-unk örül, hogy digitális környezetben végezheti a bevásárlást. Nem csak a nagyvárosok lakói fordulnak előszeretettel az online rendelés lehetőségéhez, hanem az egészen kis településeken is nagy népszerűségnek örvend ez a lehetőség.

Új termékek a webáruház polcain

Lassan kezdjük megszokni, hogy ha nem is nekünk, de valamelyik ismerősünknek biztosan a futár hozza az ásványvizet, a húst, vagy éppen a sütéshez nélkülözhetetlen cukrot és lisztet. Belegondoltál már azonban abba, hogy nem csak ezeknek a hagyományosnak mondható termékek beszerzésében lehet segítségünkre az online rendelés? Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány érdekes, webáruházban kényelmesen elérhető termékkategóriát, amit bátran megvásárolhatsz ezentúl a nappalidból is.

1. Sütemények

A sütemények vásárlásakor az egyik alapvető elvárás, hogy friss, puha és omlós terméket kapjunk. Sokakban azért nem merül fel a desszertek online rendelésének lehetősége, mert attól tartanak, hogy száraz, szétnyomódott, soknapos édességet kapnak. Manapság azonban ez már nem jelenthet problémát, hiszen mindenki törekszik arra, hogy a sütemény elkészítése a rendeléshez illeszkedjen, így garantálva a kifogástalan minőséget.

2. Nassolnivalók

A boltok polcai előtt állva még tudsz ellenállni az ínycsiklandó édességeknek, de otthon már egyből megbánod az önmegtartóztatást? Az online rendelés segítségével már az esti ropogtatnivalóról is gondoskodhatsz miközben a megfelelő filmet keresed. Legyen szó kekszről, chipsről, mogyoróról vagy éppen csokoládéról, a webáruházak a segítségedre sietnek ilyenkor is.

3. Friss pékáruk

A pékárukat forrón és ropogósan szeretjük, ezért már hajnalban képesek vagyunk felkelni, hogy mindezt megkapjuk. Az online rendelés forradalmának köszönhetően már amiatt sem kell aggódni, hogy esetleg száraz kenyérrel csengetne be a futár, hiszen a termékeket a kiszállítás napján készítik össze. Válaszd ebben az esetben is bátran az online bevásárlást, hogy a kemencéből egyenesen az asztalodra érkezzenek a pékáruk.

+1 Zöldségek és gyümölcsök

Néhány éve még elképzelhetetlennek tűnt, hogy a napi friss zöldséget és gyümölcsöt egy webáruházból szerezzük be. Ha szükségünk volt egy csokor répára vagy egy kiló krumplira, akkor azt a helyi vagy egy közeli termelői piacot meglátogatva szereztük be. Manapság azonban egyre több online termelői piacként is funkcionáló üzlet jelenik meg a digitális térben, ami kényelmesebbé teheti a hétköznapjainkat. A zöldségek és gyümölcsök rendelésekor is felmerülhet bennünk, hogy vajon tényleg a legjobb minőséget nyújtja majd át a futár? Ebben az esetben is biztosak lehetünk, hogy a termékeket a legnagyobb gondossággal válogatják össze az üzletek munkatársai csakúgy, mintha saját maguknak vásárolnának be.

Ha ezek után már csak egy helyre vagy kíváncsi, ahol minden fenti terméket beszerezhetsz online, akkor a Zabosfai Zöldségest neked találták ki. Nálunk a hagyományostól az online rendelés különlegességeiig számos termék elérhető az üzletekben és a webáruházban egyaránt. Térj be hozzánk és válogass!

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal és iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal!

Ajánlott cikkek