Egészséges ételek, avagy a kiváló zöldségek és gyümölcsök titka

Egészséges ételek

Az egészséges ételek kiváló, tápláló alapanyagok és üde, harmatos, friss, ropogós zöldségek, illetve gyümölcsök hozzáadásával készülnek.

A természet kincseiből azonban csak úgy hozhatjuk ki a legtöbbet, ha azok a termőföld maximális tisztelete és szeretete mellett teremnek.

Ugye Ön is szeret egészségesen étkezni?

Bizonyára az Ön számára is fontos hogy értékes, tápanyagokban gazdag ételek kerüljenek az asztalra.

Éppen ezért, ha a zöldségekről és gyümölcsökről van szó, Ön is inkább a kistermelők portékái közül választ, igaz?

Az egészséges ételek forrása

Az egészséges életmód elképzelhetetlen egészséges ételek fogyasztása nélkül.  Éppen ezért az utóbbi években, illetve évtizedekben egyre nagyobb figyelem irányul a kistermelői, őstermelői, valamint a biozöldségekre és gyümölcsökre.

Ezek a gondosan és szeretettel termelt,  vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban és rostokban rendkívül gazdag élelmiszerek kétségkívül  ízletesebbek és zamatosabbak a nagyüzemi körülmények között előállított társaiknál. Arról nem is beszélve, hogy az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatásuk is nagyságrendekkel kedvezőbb.

Mi a kistermelői zöldségek és gyümölcsök titka?

A kistermelők, őstermelők és biogazdálkodók által megtermelt zöldségek és gyümölcsök vitathatatlan előnye:

  • a kiemelkedő frissesség
  • a nagy szezonális választék
  • és a környezettudatosság, hiszen helyi termelők helyben, azaz 40 km-en belül megtermelt portékáiról van szó

A Zabosfa KerTÉSZ Kft. a Dél-Alföld egyik kiemelkedő zöldség-gyümölcs kereskedelmi vállalkozása. Tiszteljük őseink kemény munkával megszerzett zöldség-gyümölcs termesztési szaktudását és hiszünk az egészség, a frissesség és az együtt töltött étkezések fontosságában. Ezért a környező települések legkiválóbb gazdáival karöltve, széles választékban kínálunk a partnereink és fogyasztóink számára valóban friss és ízletes zöldségeket és gyümölcsöket.

Miért válassza a Zabosfa termékeit az egészséges ételek elkészítéséhez?

Az egészséges ételek egész évben megkívánják a kiváló minőségű, üde, zsenge vagy épp ropogós, de mindenképpen jó ízű és kifogástalan minőségű alapanyagokat. A Zabosfa KerTÉSZ Kft. prémium minőségű, ellenőrzött, kistermelőktől származó termékei pedig épp ezt magas színvonalat nyújtják Önnek.

A kínálatunk legjava a Dél-Alföldön található Zákányszékről és környékéről származik. A zöldségek és a gyümölcsök frissen és kifogástalan állapotban érkeznek hozzánk.

A beérkezést követően, a legmagasabb higiéniai követelmények mellett, szinte azonnal csomagolásra kerülnek. Cégünk a Spar, a Tesco és az Auchan áruházak hivatalos beszállítója. Folyamatos zöldség-gyümölcs ellátást biztosítunk tehát a legnagyobb hiper- és szupermarketláncok, valamint a Zabosfa KerTÉSZ Kft. zöldséges üzletei számára is.

Csupa egészség, zamat és frissesség Zákányszékről és környékéről

A dél-alföldi homokos termőföldön termő változatos burgonyafajtákból 2018-ban közel 9 000 tonnát értékesítettünk.

A több, mint 500 hektáron gazdálkodó termelő bázisunknak és jelentős tárolókapacitásunknak köszönhetően a burgonyakínálatunk egész évben elérhető.

A magyarországi gyökérzöldség-termelés jelentős része is a mi régióból származik. Az egész évben elérhető Zabosfai sárgarépa, petrezselyem, paszternák és zeller kínálatot több, mint 250 hektáros termőterület biztosítja.

A tavaszi zöldségeink is javarészt helyi, kisebb részben pedig olasz termelőktől érkeznek, hogy egy-egy szezonban még tovább elérhetőek legyenek akár az Ön számára is.

Az országban a vidékünkön a legmagasabb az évi napsütéses órák száma. Ettől pedig bizonyítottan ízletesebbre érnek a csonthéjas és az egyéb nyári gyümölcsök, dinnyék is. Utóbbit olasz forrásból is kiegészítjük, hogy hosszabb ideig tudjuk kínálni.

Térségünk kiemelkedő helyet foglal el a tökfélék termesztésében is, amelyek már bio változatban is elérhetőek.

Cégünk elkötelezetten hisz a friss és kompromisszummentes, biztonságos élelmiszerekben, hiszen ezek képezik egészségünk és az egészséges ételeink alapját.

Ezért legalább 20-féle biogyümölcs és több, mint 40-féle biozöldség található a kínálatunkban.

A folyamatos kínálat érdekében a hazai biotermelőkön kívül olasz biotermelőkre is támaszkodunk.

A garantált minőség érdekében termelőink és termékeink is folyamatos ellenőrzés alatt állnak.

Cégünk rendelkezik az MC ISO 22000 tanúsítvánnyal, ami a zöldség- és a gyümölcstermékek csomagolását és forgalmazását illetően garantálja az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer hatékonyságát, a törvényes megfelelést és a magas minőséget.

Megfelelünk az élelmiszerbiztonság beszállítói követelményeinek, melyet a GLOBALGA.P.élelmiszerbiztonsági rendszer tanúsítványa igazol.

Az egészséges ételek, zöldségek és gyümölcsök iránt egyre nagyobb a kereslet

Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy:

  • 2020 elején sikerrel nyitottunk a világpiac felé: önálló kiállítóként részt vettünk a berlini Fruit Logistica világszintű kiállításon.
  • A Zabosfa KerTÉSZ Kft. már meglévő négy zöldséges üzlete 2020-ban további négy-hat új egységgel bővül, hogy akár Önhöz is közelebb hozhassuk a termelői piacok gazdag kínálatát.
  • Továbbra is támogatjuk a jövő nemzedékét a Zákányszéki Általános Iskola öko-kert programja által.
  • Hiszünk abban, hogy az egészséges ételek annyira ízletesek, hogy elkészítési módjukat érdemes megőriznünk és továbbadnunk az utánunk következő nemzedékek számára.

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal!

Ajánlott cikkek