Házhozszállítás a Zabosfánál? Segítünk!

zabosfa-hazhozszallitas

Állandó sorban állás, cipekedés? A heti nagybevásárlás elintézése sokszor csak terhet jelent, hiszen ezt az időt akár a családunkkal vagy pihenéssel is eltölthetnénk. Szerencsére az online élelmiszervásárlás egyre nagyobb népszerűségnek örvend és immár 2 éve elérhető a Zabosfai Zöldségesnél. De nézzük, hogy mitől különleges a Zabosfa házhozszállítás!

Hol érhető el a Zabosfa házhozszállítás és mit vehetek?

Számunkra mindig az a legfontosabb, hogy lehetőség szerint a vevőink összes igényét maximálisan ki tudjuk elégíteni. Ezen törekvésünk nyomán indítottuk el 2020. áprilisában a saját webáruházunkat, amelyen keresztül termékek széles választéka érhető el immár 19 Csongrád-Csanád megyei település lakosai számára.

Online áruházunkban 13 termékkategória és több, mint 600 termék elérhető, így a házhozszállítás segítségével akár az otthonod kényelméből beszerezheted a zöldségeket, gyümölcsöket, különböző biotermékeket, alapvető élelmiszereket, tejtermékek, vagy akár csokoládékat és pékárukat is. A hagyományos élelmiszerek mellett cukor-, glutén- és laktózmentes termékeket és egyéb különlegességeket is értékesítünk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb finomságokat.

Hogyan adjam le a rendelést a webáruházban?

A rendelések leadása nagyon egyszerű! Csak látogasd meg webáruházunkat, és válogasd össze a kosaradba a szükséges élelmiszereket. Munkatársaink garantálják, hogy csakis olyan zöldségeket és gyümölcsöket szállítanak ki, amelyet maguk is szívesen levennének a boltok polcairól.

És hogy mikor érkezik meg mindez otthonodba? Mivel tudjuk, hogy milyen fontos számotokra a kiszállítás gyorsasága, ezért igyekeztünk a folyamatainkat is felgyorsítani úgy, hogy az ne menjen a minőség kárára. Az adott napon délig leadott rendeléseket futárjaink már másnap kiszállítják, hogy a házhozszállítás valóban megkönnyítse a hétköznapokat.

Ha Te is kipróbálnád a Zabosfa házhozszállítást, akkor látogass el webáruházunkba és szerezd be a legfrissebb alapanyagokat még ma!

Ha tetszik, amit olvasol, akkor kövess minket Facebookon és iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal!

Ajánlott cikkek