Immunerősítés hatékonyan a termelők és bio zöldség termelők portékáival

A bio zöldség termelők portékái és az immunrendszer

Általában ősszel szokott kiemelt figyelem irányulni az immunrendszer erősítésére. 2020 első negyedévében járva, hazánk és a világ eseményeit folyamatosan nyomon követve azonban úgy érezzük, hogy a sziklaszilárd immunrendszer kialakítása most aktuálisabb, mint valaha. Ebben a termelők és a bio zöldség termelők portékái lehetnek nagy segítségünkre, amelyek folyamatosan elérhetőek a Zabosfai Zöldséges üzletekben, és az ország legnagyobb hiper-, illetve szupermarket láncainak segítségével az Ön otthonába is eljuthatnak, akár online rendelés segítségével is.

A termelők és a bio zöldség termelők továbbra is dolgoznak

A termelői munka sohasem ér véget, így a kisgazdaságok és a bio zöldség termelők számára a feladatok java még csak most kezdődik.

A Zabosfa KerTÉSZ Kft. számos zöldség és gyümölcs termelővel, illetve a bio zöldség termelőkkel karöltve, a legszigorúbb higiéniai előírások betartása mellett, folyamatosan azon dolgozik, hogy az Ön asztalára is a legfrissebb és kiváló minőségű zöldségek és gyümölcsök kerüljenek.

A garantáltan kifogástalan minőségű, friss zöldségeknél és a zamatos ízű gyümölcsöknél keresve sem találhatnánk hatékonyabb immunerősítőt.

Sokat tehetünk a magas vitamin- és antioxidáns-tartalmú zöldségekből és gyümölcsökből készült italokkal az erősebb immunrendszerért

A zöldségek és a gyümölcsök egészséges és tápláló élelmiszerek, amelyek a szervezetünk egészséges működéséhez szükséges szénhidrátok és némi fehérje mellett bőségesen tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat is.

A jelenlegi járványügyi helyzetben nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a legtöbb, amit tehetünk az egészségünkért és mások egészségének  megőrzéséért, ha otthon maradunk! A megfelelő óvintézkedések és elővigyázatosság mellett azonban, ha szükséges, az élelmiszerboltba el lehet menni.

Ilyenkor érdemes a termelők és a bio zöldség termelők által biztosított,  magas tápanyag-, vitamin- és antioxidáns-tartalmú zöldségek, illetve gyümölcsök közül válogatni. Egyszerre akár nagyobb mennyiséget is, hogy emiatt ne kelljen újra meg újra kimozdulni, ameddig vissza nem térnek a jól megszokott hétköznapok.

A Zákányszéken, Domaszéken, Üllőn és Deszken található Zabosfai Zöldséges üzletek naponta nyitva tartanak. Nálunk nemcsak a kis gazdaságok és a bio zöldség termelők által szeretettel megtermelt alapanyagokat vásárolhatja meg, hanem a belőlük frissen készített italokkal is felturbózhatja immunrendszerét.

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal!

Ajánlott cikkek