Zabosfai termékek a főzés szerelmesei számára

zabosfai-termekek-minoseg

A főzés velünk kezdődik! Hálásak vagyunk azért, hogy a főzés szerelmesei nap, mint nap Zabosfai termékeket választanak ahhoz, hogy mennyei ízeket varázsoljanak a családi asztalra. Bár sokféle gyümölcsöt és zöldséget igyekszünk a kamrátokba becsempészni, a legbüszkébbek talán mégis csak a saját márkás Zabosfai termékeinkre vagyunk.

Ismerd meg a Zabosfai termékeket

A Zabosfa KerTÉSZ Kft. küldetése, hogy a jó minőségű, vitamindús gyümölcsök és zöldségek segítségével hozzájáruljunk az egészség megőrzéséhez. Számos termelővel dolgozunk együtt, akik mind garanciát vállalnak azért, hogy a vevőink, azaz Ti csakis a legjobbat kapják.

Bár terményeink elsősorban az öt településen elérhető Zabosfai Zöldséges üzletekben és a webáruházunkban vásárolhatók meg, azonban a saját márkás termékeinket akár az olyan szupermarketekben is megtalálhatod, mint a Spar vagy az Aldi. Saját márkás termékeink között elsősorban a magyar konyha alapjai kaptak helyet, akik nélkül a főzés elképzelhetetlen lenne. De vajon melyik saját márkás termékünk a legnépszerűbb?

Zabosfai D-Packos burgonya

A Zabosfai termékek trónjának már-már letaszíthatatlan eleme a D-Packos burgonya, ami a nagy népszerűségének köszönhetően sárga és piros verzióban is elérhető. A 2 kg-os kiszerelésben elérhető burgonyacsomag kiváló alapja lehet bármilyen magyaros fogásnak, így jó minőségének köszönhetően nem is meglepő a töretlen siker. A piros burgonyáinkat elsősorban főzéshez ajánljuk, míg a sárgákat a sütéshez tökéletesek.

Zabosfai leveszöldség

Leveszöldségeink szintén előkelő helyet foglalnak el a Zabosfai termékek között. Hagyományos leveszöldség csomagunkban minden megtalálható, ami egy igazán ízletes vasárnapi ebéd elmaradhatatlan kelléke, így nem maradhatott ki belőle a sárgarépa, a petrezselyemgyökér, a karalábé, a zeller, a vöröshagyma és a petrezselyemzöld sem.

Aki pedig egy igazi ízbombára vágyik, annak bátran ajánljuk a tanyasi leveszöldség csomagunkat, amelyben a sárgarépa, petrezselyem, karalábé és vöröshagyma kiegészül TV paprikával és fokhagymával is. Mi másra lehet még szükség a nagymama húslevesébe?

Zabosfai salátamixek

Végül a közkedvelt, fogyasztásra kész salátamixeink gyors és friss alapot adhatnak egy könnyed uzsonnához vagy akár a vacsorához. Már az elnevezésükkel is jól sugallják, hogy Tudatosságot, Lendületet és Szeretetet hoznak mindenki életébe ezek, az gyakran bio zöldségekből összeállított a keverékek. A salátamixekben zöldségeink legjavát gyűjtöttük össze, hogy minden alkalomhoz legyen tökéletes választás:

  • Tudatosság Salátamix: bio cukorsüveg saláta, bio escarola saláta, bio raddicchino saláta, bio rukkola, bio sárgarépa
  • Szeretet Salátamix: jégsaláta, rukkola, vörös batávia saláta, cékla
  • Lendület Salátamix: jégsaláta, radicchino saláta, fejeskáposzta, sárgarépa

Ha Te is kipróbálnád a legnépszerűbb Zabosfai termékeket, akkor látogass el webáruházunkba!

Ha tetszik, amit olvasol, akkor kövess minket Facebookon és iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal!

Ajánlott cikkek