Elindult a házhozszállítás a Zabosfai Zöldségesnél

házhozszállítás

Hosszú idő óta érlelődött bennünk a gondolat, hogy – a jelenlegi meglévő négy üzletünk mellett – új irányokba is nyissunk, és azok számára is elérhetővé tegyük termékeinket, akik más településeken élnek. Az utóbbi idők eseményei és követőink visszajelzései alapján végül 2020. április 2-ával elindítottuk házhozszállítási szolgáltatásunkat bízva abban, hogy sok család számára nyújtunk biztonságos és kényelmes segítséget vásárlásaikhoz.

Ahogyan említettük, már egy ideje megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy szeretnénk termékeinket minél szélesebb körben ismertté és elérhetővé tenni. Azért, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk vevőink számára, 2020. márciusában piackutatást végeztünk jelenlegi és potenciális vásárlóink körében. Felmérésünk során nemcsak arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen termékeket szeretnének vásárlóink futárszolgálattal megrendelni, hanem – többek közt – arra is, hogy mely településeken vennék igénybe a szolgáltatást, illetve milyen fizetési módot részesítenek előnyben. A közel 400 kérdőív kitöltő válaszaira alapozva alakítottuk ki házhozszállítási szolgáltatásunkat, hogy minél több ember számára tegyük kényelmesebbé és biztonságosabbá a vásárlást a koronavírus ideje alatt.

A házhozszállítási szolgáltatás részletei

Felmérésünk eredményei tükrében 2020. április 2-án indult útjára házhozszállítási szolgáltatásunk. A kiszállítás elindítását rendkívül komoly munka előzte meg, hiszen ahhoz, hogy kedves vásárlóinkat termékeink széles választékáról informálni tudjuk, létrehoztuk oldalunkon saját webáruházunkat. Ezen a felületen 12 kategóriában, közel 500 termék közül választhatják ki az Önök számára megfelelő, kiváló minőségű termékeket. A gyümölcsök és zöldségek mellett – többek között – pékárukat, alapvető élelmiszereket, tésztákat, húsokat, cukor-, glutén-, és laktózmentes ételeket is vásárolhatnak nálunk. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy webshopunkban megtalálható termékek jelentős részénél saját készítésű fotó látható, így a képeken látható termékek többsége és a kiszállított áru megjelenése megegyezik, könnyebben tudják vásárlóink is, hogy milyen minőségű termékre számíthatnak.

Tudjuk, hogy mennyire fontos vásárlóink számára a gyorsaság, ezért úgy alakítottuk ki rendszerünket, hogy a 12:00-ig leadott rendeléseket már másnap teljesítjük. Vásárlóink rendeléseiket leadhatják a webáruházunkban, ugyanakkor lehetőségük van telefonon (06/30 140 1222) és e-mailen (futar@zabosfa.hu) keresztül is jelezni számunkra vásárlási szándékukat.

A felmérés eredményei és logisztikai lehetőségeink alapján 14 településen (Ásotthalom, Bordány, Deszk, Domaszék, Forráskút, Kistelek, Klárafalva, Mórahalom, Ruzsa, Szatymaz, Szeged, Üllés, Zákányszék, Zsombó) vezettük be a házhozszállítási szolgáltatásunkat vásárlóink számára, amely a jövőben még bővülhet.

Kiszállítási költségünk egyedülállóan alacsonynak mondható, hiszen csupán 400 Ft-ba kerül, és ezt minden kedves vevőnk utalvány formájában vissza is kapja, amennyiben áprilisban rendel webáruházunkból. Ezzel az alacsony, jelképes kiszállítási díjjal is szeretnénk segíteni vevőinket, hogy a lehető legegyszerűbb módon otthonaikból, biztonságosan juthassanak hozzá termékeinkhez.

További terveink

Jelen szolgálatásunkat a jövőben szeretnénk fenntartani és továbbfejleszteni. Célunk, hogy még több településen is elérhetővé tegyük szolgáltatásunkat, és egész Csongrád megyében elérhetőek legyenek a Zabosfa KerTész Kft. által forgalmazott termékek, amelyek zöldség és gyümölcskínálatának jelentős része hazai termelőktől származik. Később – lehetőségeinkhez és kapacitásunkhoz mérten – pedig szeretnénk több megyében – akár országosan is elérhetővé tenni házhozszállításunkat, hiszen számunkra is rendkívül fontos, hogy friss – elsősorban magyar termékeket – minél több magyar háztartásban megismerjék és megszeressék.

Addig is látogassanak el webshopunkba, és kövessenek bennünket Facebook oldalunkon, ahol a változatos tartalmak mellett, heti akcióinkról is értesülhetnek.

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal!

Ajánlott cikkek