Hetedik alkalommal került megrendezésre az Országos Iskolakert-hálózati Találkozó

Az országos Iskolakert fejlesztési Program Zákányszéken tartotta VII. országos találkozóját „FEJLESZTŐ ISKOLAKERTEK – LEHETŐSÉGEK, TAPASZTALATOK” címmel, melyet a Zabosfai KerTÉSZ Kft. szervezésében látogathattak meg az érdeklődők.

Több, mint kilencvenen vettek részt

Pauliczky Nóra, a nap háziasszonya is kiemelte a rendezvényen, hogy több, mint kilencvenen érdeklődtek a helyi iskolakertre, az előadásokra és a műhelymunkákra. A találkozón szó volt többek között az iskolakertek pedagógiai fejlesztési lehetőségeiről, de akár a műhelymunkákba is be lehetett kapcsolódni.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy számos egyéb intézmény mellett mi is kiállunk az iskolakertek ügye mellett. Ahogy az előadásokon is elhangzott az iskolakertek “élménnyel pecsételik meg a száraz tudást”, amivel a Zabosfai KerTÉSZ Kft. munkatársai is teljes mértékben egyetértenek.

Az Iskolakertekért-díj támogatója a Zabosfai KerTÉSZ Kft.

Az Iskolakertekért-díj minden évben kiosztásra kerül a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, az iskolakertek ügyéért harcoló kollégák számára. Ebben az évben a díjat a Szarvasi Szlovák Általános Iskola kertész csapata kapta. Büszkék vagyunk arra, hogy a díjat ettől az évtől a Zabosfai KerTÉSZ Kft. támogatja, így mi is egy lépéssel közelebb kerültünk a helyi gazdaságok felvirágoztatásához. Ezúton is gratulálunk a jutalmazottaknak!

Ha érdekelnek további híreink is, kövesd Facebook-oldalunkat, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről!

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal!

Ajánlott cikkek