Legyen 2022 a megújulás éve!
A Zabosfai Zöldséges Újévi kihívással segít fenntartani a motivációt

 

Mindannyiunk életében vannak olyan dolgok, amiknek örülnénk, ha rutinokká, a hétköznapjaink szerves részévé válnának. A folyamatos rohanás és a napi tennivalók mellett ezt azonban csak a legkitartóbbak tudják elérni. Most tehát rajtad van a sor, hogy megmutasd, Te is képes vagy változtatni!

A pillanatnyi lelkesedéssel nincs baj, viszont félsz, hogy hamar alábbhagy? A Zabosfai Zöldségesnél egy igazán támogató közösség felépítése a célunk, ahol nem csak motiválhatsz, hanem motivációt is szerezhetsz. Csatlakozz Te is a #zabosfaichallenge2022 #zabosfaikihívás2022 nyereményjátékhoz!

 

Milyen aktivitással vághatsz bele a kihívásba?

 • Legyen a célod egy rutin kialakítása, és kommentelj képet a hetente megjelenő Facebook bejegyzésünk alá arról, ahogy rendszeresen
  • sportolsz,
  • gyümölcsöt és zöldséget fogyasztasz,
  • napi minimum 2 liter vizet iszol vagy éppen
  • könyvet olvasol!
 • Vagy nevezz egy szabadon választható „óriás” teljesítménnyel, amely lehet akár egy tanfolyam elvégzése is vagy a gardrób újratervezése. Ideje megvalósítanod a régóta szőnyeg alá sepert álmaidat… és ne feledd el megosztani velünk az odavezető út lépéseit hetente!

 

Hogyan vehetsz részt a kihívásban?

 1. Iratkozz fel a hírlevelünkre ide kattintva!
 2. Töltsd fel egy selfie-t a heti Facebook bejegyzésünk alá arról. ahogy éppen a legjobb éneddé alakulsz!

 

Fődíj: Kétszemélyes Zabosfai utazási utalvány 2 éjszakára pezsgős büféreggelivel, exkluzív wellness-részleg használattal a Mala Garden Hotel**** Superiorba (Siófok)

Sorsolás: 2022. március 15.