Bébispenótos, laskagombás kacsamell jázminrizzsel

Manapság már egyre több háztartásban előkerül, a sokak által nem kedvelt azonban annál egészségesebb spenót, melynek most a bébi verzióját használhatod fel az alábbi receptben. Számos olyan vitamint vagy éppen ásványi anyagot tartalmaz mely elengedhetetlen szervezetünk számára. Fogyókúrások számára igazi barát, mivel gyorsan elkészíthető, illetve alacsony kalóriatartalommal rendelkezik, viszont magas rosttartalmának köszönhetően emésztésserkentő hatással bír.

Ha szeretnéd meglepni szeretteidet valami igazán különleges finomsággal, bátran ajánljuk az alábbi receptet!

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az előkészített kacsamellet forró olajban megpirítjuk, rátesszük a szeletelt laskagombát. Kevés vízzel felengedjük és kb. fél óráig főzzük. A megmosott bébispenótot rászórjuk, ráreszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Készre főzzük és párolt jázminrizzsel tálaljuk.

Ha kíváncsi vagy további receptekre, gasztro-érdekességekre, kövesd a Zabosfai Ízőrzők Facebook-oldalát!

A legfrissebb hírekért iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal!

Ajánlott cikkek