Leírás
Összetevők Fokhagyma granulátum (25%), Inulin, Tengeri só, Módosított keményítő, Ecetpor (maltodextrin, ecet), Fűszer.
Használati utasítások Hozzávalók:
1 pohár joghurtFelhasználási javaslat:
Egy tasak tzatziki salátaöntet port elkeverünk 1 pohár joghurttal. Ezután 1-2 kígyóuborkát durvára reszelünk vagy vékony csíkokra gyalulunk. Enyhén sózzuk meg és hagyjuk, hogy levet eresszen. Az alaposan kinyomkodott uborkát elkeverjük az öntettel és tegyük hűtőbe, amíg az ízek összeérnek.
1 pohár joghurtFelhasználási javaslat:
Egy tasak tzatziki salátaöntet port elkeverünk 1 pohár joghurttal. Ezután 1-2 kígyóuborkát durvára reszelünk vagy vékony csíkokra gyalulunk. Enyhén sózzuk meg és hagyjuk, hogy levet eresszen. Az alaposan kinyomkodott uborkát elkeverjük az öntettel és tegyük hűtőbe, amíg az ízek összeérnek.