A Zabosfai Zöldséges tökfaragó versenyt hirdet a szegedi általános iskolás osztályok számára Halloween alkalmából, hogy az őszi dekorációkban pompázó termeket egy faragott tök is ékesíthesse.

Játék menete

Az osztályok a jelentkezést követően megkapják a Zabosfai Zöldségestől a faragható tököt, majd a tök kifaragása után a versenyző osztályok e-mailben elküldik a faragott tök és az osztály közös fotóját, amely közzétételre kerül a Zabosfai Zöldséges Facebook oldalán, ahol a szavazás és a verseny is történni fog.

Szavazni lájkokkal lehetséges. A legtöbb lájkot gyűjtő három osztály jutalomban részesül. Szavazni, azaz a lájkokat gyűjteni a szavazási időszak lázárásáig lehetséges, ezt követően összesítjük az eredményeket és kihirdetjük a három legtöbb szavazatot gyűjtő osztályt.

Az eredményhirdetést követően a Zabosfai Zöldséges felveszi a kapcsolatot a győztes osztályokkal, akiknek jutalma egy-egy torta, valamint egy éven keresztül beváltható belépőjegy a szegedi Crazy Jump trambulinparkba (a trambulinpark ajánlataihoz igazítva maximum 35 fő kerül díjazásra a nyertes osztályban).

Jelentkezés és határidők

A verseny során felhasznált tököket a Zabosfai Zöldséges biztosítjuk az osztályok számára.

Jelentkezni, illetve a tököt igényelni a jatek@zabosfa.hu e-mail címen lehetséges, ahol az e-mailben az osztály nevének és iskolájának megjelölése mellett a tök kívánt szállítási címének megadása is szükséges.

A pályázáshoz szükséges fotókat 2021. október 31-ig várjuk a jatek@zabosfa.hu e-mail címen, a szavazatokat pedig 2021. november 2-tól 2021. november 4. 15 óráig gyűjthetik az osztályok a Zabosfai Zöldséges Facebook oldalán.

Az eredményeket várhatóan november 5-én tesszük közzé a Zabosfai Zöldséges Facebook oldalán.

Jelentkezzetek most és legyetek Ti a három legszebb tököt faragó osztály egyike!