Kihívás elfogadva!

Örömmel látjuk, hogy a #ZabosfaiChallenge nagy népszerűségnek örvend. A kihíváshoz még mindig csatlakozhatsz, hiszen március 15-ig rendszeresen posztoljuk a Gut Gabi tornavideókat, de más sporttevékenységgel is bátran nevezhetsz. Ne felejtsd el, hogy a kihívás fődíja egy kétszemélyes utazás!

Az Újévi nyereményjátékunkkal az életmódváltást, az egészségesebb életmódot, a sportolást, a rendszeres testmozgást szeretnénk promotálni. Fontosnak tartjuk, hogy kiálljunk a tényleges értékek mellett. Úgy gondoljuk, értékteremtő ereje van a közösségünknek, a közös programoknak. Úgy látjuk, hogy egy vidám, lelkes közösség kezd összekovácsolódni a kihívás videók körül. Nézzük a számokat:

Volt olyan videó, ami több, mint 2000 emberhez eljutott! Örömmel látjuk, hogy rendszeresen velünk tornáztok, több, mint 50 hozzászólás érkezik egy-egy videóra! Hihetetlen, micsoda ereje van a lelkes életmódváltóknak! Te is ennek az elképesztő közösségnek vagy a része, ha velünk sportolsz!

A nyereményjátékban való részvételhez iratkozz fel hírlevelünkre, továbbá készíts magadról fényképet sportolás közben. Minden héten hozzászólásban kell feltöltened egy képet, amin látszik, hogy sportolsz. A kihívásra nevező képeket a Facebook oldalunkon közzétett Gut Gabi tornavideók alá várjuk, de ha nem kedveled az aerobicot, akár futás, biciklizés, túrázás, vagy súlyzós edzés közben készült képet is feltölthetsz magadról. Szívesen fogadunk bármilyen sportágat, csak annyi a lényeg, hogy Te is látszódj a képen!

A nyereményjátékból már eltelt 6 hét, de még hátra van 4! Utólag is tudsz csatlakozni, ha a képeidet visszamenőleg feltöltöd a megfelelő videókhoz hozzászólásban. Ha részt vettél a videós edzésen, de kép nélkül hagytál hozzászólást, a korábbi hozzászólásod alá is fel tudsz tölteni képet. Várjuk a nevezéseket, várjuk a képeket!

A részletes játékleírást ide kattintva érheted el.

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal!

Ajánlott cikkek