A friss leveszöldség nyomában

Friss leveszöldség

Az egyik legismertebb leveszöldség a sárgarépa, melynek az egészségünkre gyakorolt jótékony hatása nyersen fogyasztva mutatkozik meg leginkább. Egy finom húsleves azonban elképzelhetetlen nélküle, ahogy a fehérrépa nélkül is. Ez utóbbit sokan nem kedvelik, ám a petrezselyem gyökerét sem érdemes kirekeszteni az étrendből, hiszen ez is, akárcsak a többi tavaszi zöldség és gyümölcs, telis-tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, értékes rostokkal, illetve tápanyagokkal.  Ismerje meg a tavasz és a nyárelő hírnökeit közelebbről!

Egy jó leveszöldség 3 ismérve

Legyen szó sárga- vagy fehérrépáról, zeller gumóról vagy karalábéról, egy biztos, a leveszöldség minősége meghatározza a belőle készült étel minőségét is. Ezért érdemes a legkiválóbb termelők termékeiből választani. Egy jó leveszöldség ugyanis:

  • friss
  • hibátlan küllemű
  • ropogós és ízletes

A Zabosfa KerTÉSZ Kft. éppen ezért elsőrangú hazai termelőktől és kis-, illetve bio gazdaságokból szerzi be azokat a zöldségeket, amelyekből az általunk csomagolt 500-750-1000 grammos leveszöldség csomagok készülnek és kerülnek a hazai valamint az ukrán hiper- és szupermarket láncok polcaira. 

A célunk, hogy az általunk kínált zöldségek és gyümölcsök frissen jussanak el a vásárlókhoz, hiszen csak így biztosítható a magas vitamin- és tápanyagtartalom

A leveszöldség nem csak a levesben jó

A leveszöldség csomag, sárgarépát, fehérrépát, zellergumót, karalábét, 1-2 kisebb fej vöröshagymát és petrezselyemzöldet tartalmaz.

A csomagolási folyamat során minden egyes zöldség, szigorúan kézzel válogatva, tisztán, a  rátapadt földtől és a esetlegesen hibás vagy sérült részektől megtisztítva kerül a dobozokba, a higiéniai követelmények legmagasabb fokú betartása mellett.

Az így elkészített csomagok készen állnak arra, hogy  a lehető leggyorsabban és biztonságosan kiszállítsuk őket a boltokba. 

A vásárlók, így akár Ön is, a gondosan összekészített csomagokban található friss és ropogós zöldségeket saját otthonában azonnal kedve szerint felhasználhatja,  levesekbe főzve, krémlevesek, esetleg gyökérzöldségköret elkészítéséhez vagy akár nyers fogyasztáshoz is. Váljék egészségére!

A Zabosfa KerTÉSZ Kft. számos hazai, kis- és bio termelővel valamint külföldi bio termelőkkel karöltve kiváló minőséget és hatalmas választékot tud biztosítani, amelyekkel folyamatosan megtölthetőek a legnagyobb áruházláncak polcai. 

Tudjon meg többet a Zabosfa KerTÉSZ Kft. tevékenységéről és az általunk kínált termékekről most!

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal!

Ajánlott cikkek